Print CD-uri / DVD-uri

Serviciul de print CD sau print DVD se refera la personalizarea suprafetei unui cd sau dvd cu grafica oferita de client. Apeland la servicii de imprimare CD puteti sa personalizati mediile de stocare utilizate in comunicarea cu publicurile tinta.

Odata personalizate, CD-urile si DVD-urile ofera multiple avantaje, fiind un instrument eficient de promovare. Datorita capacitatii mari de stocare, aceste materiale pot include o gama variata de informatii, de la simple texte, fotografii, cataloage de produse, si pana la prezentari multimedia.

MeraPrint a realizat CD-uri si DVD-uri pentru evenimente speciale, pentru prezentarea produselor sau serviciilor unei companii, pentru diseminarea cursurilor si a trainingurilor, DVD-uri si CD-uri cu soft-uri, muzica sau prezentari multimedia.

CD-urile si DVD-urile personalizate sunt utilizate in comunicarea interna cu scopul de a arhiva si disemina informatii intre departamentele unei companii sau in comunicarea externa, fiind folosite la targuri, seminarii sau conferinte.

In functie de informatiile pe care le contin, acestea pot fi incluse chiar si in cadourile corporate oferite clientilor si partenerilor de afaceri.

Principalul argument care ne recomanda pentru serviciile de print CD (imprimare CD) si cel de print DVD este calitatea.

Utilajele profesionale achizitionate permit imprimarea CD-urilor si DVD-urilor la calitate fotografica, precum si verificarea inscriptionarii datelor. Astfel, imprimarea se face pe utilaje profesionale, direct pe suprafata DVD-ului sau CD-ului, utilizand tehnologii inkjet.

Informatiile ce urmeaza a fi inscriptionate pe CD-uri si DVD-uri trebuie furnizate de catre client. In functie de specificatiile clientului, putem utiliza CD-uri sau DVD-uri mate si lucioase. Echipamentele utilizate permit verificarea automata a datelor dupa inscriptionare.

Serviciul print DVD sau personalizare DVD permite imprimarea directa pe suprafata mediului de stocare. Personalizare se realizeaza la full color, la rezolutie ridicata si calitate fotografica.

Optional, DVD-urile personalizate pot fi lacuite pentru un plus de rezistenta. Clientii pot alege si serviciul de inscriptionare automata a datelor pe DVD. Verificarea datelor inscriptionate se va face in mod automat.

DVD-urile pot fi ambalate in plicuri de carton personalizate, in plicuri albe sau in carcase speciale personalizate.

 Un DVD multimedia poate fi transformat cu usurinta intr-un material de marketing util oricarei companii. Prin inscriptionarea acestuia cu un film de prezentare, un catalog de produse sau diverse alte informatii, DVD-ul personalizat poate fi oferit in cadrul targurilor, conferintelor sau poate fi inclus cu succes in cadourile corporate oferite potentialilor clienti sau parteneri de afaceri.

personalizari cd-dvd

Multiplicari CD-uri & DVD-uri

Folosind echipamente de ultima generatie, reusim in orice moment sa satisfacem cererea clientilor cand vine vorba despre Multiplicare Cd & DVD, Burn Cd & DVD, copierea informatiei prin ardere. Ne preocupa faptul ca inaintam cu pasi repezi in secolul vitezei si totodata calitatea lucrarilor efectuate de-a lungul timpului.

Preturi print CD-uri


50-250 buc
300-500 buc
550-1000 buc
1050-2000 buc
Normal 1.5 lei 1.4 lei
1.3 lei
1.2 lei
Mini CD
1.6 lei 1.5 lei
1.4 lei
1.3 lei
Preturile includ TVA

Preturi print DVD-uri


50-250 buc
300-500 buc
550-1000 buc
1050-2000 buc
Normal 1.6 lei 1.5 lei
1.4 lei
1.3 lei
Mini DVD
1.7 lei 1.6 lei
1.5 lei
1.4 lei
Preturile includ TVA

Preturi coperti CD/DVD


50 buc
50-250 buc
300-500 buc
550-1000 buc
Normal 0.28 lei 0.27 lei
0.26 lei
0.25 lei
Mini DVD
0.50 lei 0.45 lei
0.42 lei
0.40 lei
Preturile includ TVA
Format coperta CD: 12,1x12,2 cm
Format coperta DVD: 27,8x18,4 cm
Gramaj hartie: 130-150gr lucios/mat
Tiraj minim 25 buc.